Om

FINMÅLARE - FRAMSKRAPNING AV ORIGINALFÄRGER - PATINERING

OM MIG

Finmålare på Strandbergs Finmåleri - Ger nytt liv åt dina möbler och golv


Strandbergs Finmåleri levererar kvalitativt finmåleri samt restaurering av möbler, gamla som nya. Utöver finmåleri och möbelrenovering arbetar jag även med färgkonsultation, framskrapning av originalfärger och patinering.


Min passion är att förstärka möbler och hem genom färgsättning. Att måla om en möbel kan ge den ett helt nytt liv och ge ett nytt intryck i ditt hem.


Jag räddar äldre möbler, som är övermålade med många lager färg, genom skrapning så att formen kommer fram. Vill du så behåller du originalfärgen annars hjälper jag dig att hitta en ny färg. Även nyare möbler kan behövas uppdateras. Med ett gediget underarbete och ny färgsättning håller dina möbler ännu längre. Vill du få ett nytt utseende på dina trägolv så handmålar jag rutor i storlek och kulörer som passar ditt hem. Behöver du golvinspiration så kommer jag gärna hem och konsulterar.


Kunderna som vänder sig till mig finns i hela Sverige och i Europa. Framförallt uppskattas de nordiska tonerna som jag har blivit något av en specialist på. De skandinaviska tonerna blandas gärna ut med en färgklick här och var. Färginspirationen kommer till stor del från min uppväxt utomlands.


Jag arbetar främst med färgen Farrow & Ball då jag är upplärd i England och fastnade för kvalitén och kulörerna.


Det viktigaste för mig är kvalitén i hantverket och det är det som är min största styrka. Det och ett varmt bemötande gör att mina kunder kommer tillbaka.


Framåt satsar jag på att bredda mig inom färgkonsultering.


Hör gärna av dig för mer information eller om du vill boka en konsultation!


Då jag valt att ha min verkstad i Roslagen hämtar och lämnar jag med glädje möbler i Stockholms området.Karin Mossberg Strandberg

www.strandbergsfinmaleri.se

+46 (0)739-333 122


Lägg gärna till mig i ditt nätverk:

www.linkedin.com/in/karin-mossberg-strandberg/


Vill du se mer av mitt arbete? Följ mig gärna på Instagram:

www.instagram.com/strandbergsfinmaleri/
Kontakt

Karin Mossberg

Svärlingevägen 28

762 96 Rånäs


+46 (0)739-333 122


karin@strandbergsfinmaleri.se

Linkedin

© Strandbergs Finmåleri 2020

Webbsidan är producerad av

Ekskogens Media

  Stockholm - Arholma